+386 1 306 84 00
info@2-tdk.si

Upravljalec spletne strani www.drugitir.si, 2TDK, d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato 2TDK, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, netočne podatke ali občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. 2TDK, d.o.o. prav tako ne odgovarja za obliko ali vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstovnih povezav, ki niso njena last.

V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, naj nam to sporoči na elektronski naslov info@2-tdk.si.

Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje vsebin spletnega mesta www.drugitir.si je brez pisnega soglasja 2TDK, d.o.o. prepovedano. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu www.drugitir.si.

Skip to content