+386 1 306 84 00
info@2-tdk.si

STROKOVNA KONFERENCA

 

»Izzivi gradnje drugega tira – odsek 2 Črni Kal -Koper«

 

Vljudno vabljeni na strokovno konferenco družbe 2TDK, Družba za razvoj projekta, d.o.o., na kateri bomo obravnavali izzive pri gradnji drugega tira, predvsem na 2. odseku od Črnega Kala do Kopra. Konferenca bo potekala v četrtek, 8. junija 2023, s pričetkom ob 10. uri v dvorani Conversano v Lipici.

 

Na konferenci bomo prisluhnili različnim strokovnjakom s področja gradbene stroke in projektiranja, ki nam bodo predstavili izzive in priložnosti, s katerimi se soočamo pri gradnji drugega tira.

V okviru konference bomo poseben poudarek namenili 2. odseku gradnje, pri čemer bomo spregovorili o gradnji najdaljšega predora na trasi 2. odseka (T8- Škofije) in o gradnji viaduktov Gabrovica ter Vinjan.

Konferenca je namenjena strokovni javnosti, gradbenim podjetjem, arhitektom, urbanistom, prometnim strokovnjakom in vsem, ki jih zanima gradnja drugega tiram s posebnim poudarkom na gradnji 2. odseka med Črnim Kalom in Koprom.

 

Na njej bodo svoje poglede na projekt Drugi tir podali:

Marko Brezigar, 2TDK: Gradnja drugega tira v luči evropskih železniških povezav

Drago Dvanajščak, 2TDK: Izvedba predorov na 2. tiru

Marjan Pipenbaher, Ponting: Projektiranje in gradnja viaduktov Gabrovica in Vinjan

Vojkan Jovičić, Irgo: Projektiranje in gradnja predorov na 2. tiru Divača-Koper: predor T1 v apnencu in predor T8 v flišu.

Vladimir Vukadin, Irgo Consulting: Geološko-geotehnična in hidrogeološka spremljava na projektu 2TDK.

Karmen Košutar, DRI: Vloga Inženirja pri gradnji drugega tira

 

Svoje mesto si lahko zagotovite s prijavo preko spletnega obrazca. Prijave sprejemamo do vključno 26. maja 2023 oziroma do zasedbe prostih mest. Število mest je omejeno. Kotizacije ni.

 

OBRAZEC:

Prijavnica na strokovno konferenco 2TDK – Izzivi gradnje drugega tira – odsek 2 Črni Kal – Koper.

 

Zahvaljujemo se za vašo prijavo. Sporočamo vam, da so vsa razpoložljiva mesta na strokovni konferenci zasedena. Glede na izjemen interes se bomo v podjetju 2TDK potrudili, da v letu 2023 organiziramo še eno strokovno konferenco.

Pomembno: Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v obvestilu.

Skip to content